1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çocuk Pencereden Düştü: Olayın Detayları

Çocuk Pencereden Düştü: Olayın Detayları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üzücü Kaza: Çocuk Pencereden Düştü

Olay, dün saat 12.00 civarında meydana geldi. Esra Yenican, mutfakta yemek hazırlarken, oğlu Ömer Erdem oturma odasında televizyon izliyordu. Oğul Ömer, merakla pencereyi açarak dışarı sarkmaya başladı. Ne yazık ki, bu esnada dengesini kaybedip yere düştü. Düşüşü sırasında önce kafede bulunan sundurma demirine çarpan çocuk, ardından yere düşerek ağlamaya başladı.

Olayı gören kafedeki müşteriler hemen müdahalede bulunarak, Ömer’in başına buz koydular. Bu sırada Esra Yenican, dışarıdan gelen sesleri duyup hemen pencereden bakarak ne olduğunu fark etti ve hızla oğlunun yanına koştu. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne kaldırılan Ömer Erdem’in yapılan tetkiklerinde hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlendi. Küçük çocuk, tedavisinin ardından sağlık durumu iyi olduğu için evine gönderildi.

Olayla ilgili olarak Esra Yenican, “Mutfakta yemek yapıyordum, Ömer oturma odasında televizyon izliyordu. Pencere açılma açısı çok küçük, oğlumun oradan nasıl geçtiğini hala çözemedim. Ancak Allah’a şükür, durumu çok iyi,” şeklinde konuştu.

Olayın tanığı Ahmet Emir Akcan ise, “Bir anda ‘küt’ diye bir ses geldi. Çocuk yere düşmüştü. Önce demire takıldı ve sonra yere düştü. Durumu iyiymiş, Allah korumuş,” diye ifade etti.

Kaynak: Sözcü

Çocuk Pencereden Düştü: Olayın Detayları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!