1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da Askeri Kamuflaj Kıyafetiyle Gözaltına Alınan Şüpheli

İstanbul’da Askeri Kamuflaj Kıyafetiyle Gözaltına Alınan Şüpheli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da askeri kamuflaj kıyafeti giymiş bir kişinin toplu taşıma aracında yolculuk yaparken görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından, ilgili güvenlik güçleri harekete geçti. Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen operasyon sonucunda, bu yabancı uyruklu şüpheli gözaltına alındı. Usulsüz Kamu Elbisesi Kullanma Suçlaması ile hakkında işlem başlatılan kişinin sınır dışı edileceği belirtildi.

İnceleme Süreci

Edinilen bilgilere göre, askeri kamuflaj giymiş ve Türkçe dışında yabancı bir dilde konuşan bir kişinin toplu taşıma aracında seyahat ettiği anlara ait görüntüler sosyal medya platformlarında geniş yer buldu. Bu durum üzerine, İstanbul Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü, konuyla ilgili derhal bir inceleme başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde, kamuflajlı kişinin kimliği tespit edilerek, Beylikdüzü’nde gözaltına alındı.

Sınır Dışı İşlemleri Başlatıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan resmi açıklamada, şüpheli hakkında “usulsüz kamu elbisesi veya nişanesi kullanmak” suçlamasıyla işlem yapıldığı ifade edildi. Açıklamada ayrıca, gözaltına alınan kişinin sınır dışı işlemleri için İstanbul İl Göç İdaresi’ne teslim edileceği bilgisi de verildi.

Kaynak: Sözcü

İstanbul’da Askeri Kamuflaj Kıyafetiyle Gözaltına Alınan Şüpheli
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!