1. Haberler
  2. Gündem
  3. Karaman’da Gençler Arasında Silahlı Kavga: Bir Öğrenci Hayatını Kaybetti

Karaman’da Gençler Arasında Silahlı Kavga: Bir Öğrenci Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaman’da, 11’inci sınıf öğrencisi A.G. (16), okulun spor salonunda tartıştığı arkadaşı Mehmet Eren Parlak’ı (16) tabancayla vurup öldürdü. Olay, 09.30 sularında Üniversite Mahallesi’ndeki Vali Hakkı Teke Spor Lisesi’nde gerçekleşti. İki genç arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Tartışmanın büyümesi üzerine A.G., yanındaki tabancayı çıkararak, Mehmet Eren Parlak‘a ateş etti. Göğsünden vurulan Parlak, aniden yere yığıldı. Olayın ardından, çevredeki insanların durumu fark etmesiyle birlikte polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu.

Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, Mehmet Eren Parlak’ı ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen genç, hayatını kaybetti. Olayın ardından A.G., polis tarafından gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı.

Olayla ilgili incelemeler sürerken, gençlerin okul ortamında yaşanan bu trajik olay, toplumda büyük bir üzüntü ve infial yarattı.

Karaman’da Gençler Arasında Silahlı Kavga: Bir Öğrenci Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!