1. Haberler
  2. Magazin
  3. Çisil Oral’ın Estetik Değişimi ve Cesur Duruşu

Çisil Oral’ın Estetik Değişimi ve Cesur Duruşu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çisil Oral’ın Değişimi Şaşırttı

Çisil Oral'ın Değişimi Şaşırttı

Yıllar önce ekranlarda boy gösteren ve ‘Hayat Bilgisi’ dizisinde ‘Kikirik’ karakteriyle tanınan Çisil Oral, son haliyle herkesi şaşırtmayı başardı. Uzun bir süre boyunca televizyondan uzak kalan Oral, şimdi geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüştü.

Çisil Oral'ın Estetik Değişimi ve Cesur Duruşu

45 yaşındaki oyuncunun geçirdiği değişim, sosyal medya ve basında geniş yankı uyandırdı. Özellikle estetik müdahalelerinin ardından görünümündeki farklılık dikkat çekiyor. Daha önce verdiği bir röportajda, estetikle ilgili düşüncelerini samimiyetle paylaşmıştı. Oral, “Estetiğe her alanda ilgi duyan ve bunu seven biriyim. Burun estetiği yaptırdım. Ayrıca dolgu ve botoks uygulamaları da yaptırdım. İhtiyacım olan ne varsa yaptırdım. Biraz daha iyi görünmek istedim,” ifadelerini kullanmıştı.

Çisil Oral, estetiğin insanı motive eden bir durum olduğunu vurgulayarak, “Hep daha iyi ve güzel olmak, insanı motive eden bir durum. Ben de dozunda yaptırıyorum. Dışarıda insanlar estetikle ilgili çok fazla soru soruyor,” dedi.

Çisil Oral'ın Estetik Değişimi ve Cesur Duruşu

Özellikle genç nesil için bir ilham kaynağı olan Oral, estetikle ilgili cesur duruşuyla dikkat çekiyor. Kendine olan güveni ve yaptığı estetik operasyonlarla ilgili açık sözlülüğü, onu daha da popüler hale getirdi.

Çisil Oral'ın Estetik Değişimi ve Cesur Duruşu

Kaynak: Sözcü

Çisil Oral’ın Estetik Değişimi ve Cesur Duruşu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!