1. Haberler
  2. Magazin
  3. Contemporary İstanbul 19. Edisyonu Başladı: Sanat, Sergiler ve Ünlü İsimler

Contemporary İstanbul 19. Edisyonu Başladı: Sanat, Sergiler ve Ünlü İsimler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Contemporary İstanbul 19. Edisyonuyla Sanatseverlerle Buluşuyor

Contemporary İstanbul 19. Edisyonuyla Sanatseverlerle Buluşuyor

Türkiye’nin uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul, 19. edisyonuyla 24 – 27 Ekim tarihleri arasında Tersane İstanbul’da sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu yılki fuarda, 14 ülkeden 50 galeri yer alacak. Ayrıca, Madrid Dışişleri Bakanlığı Uluslararası Kültürel İlişkiler Departmanı ve İspanya’nın Türkiye Büyükelçiliği tarafından desteklenen Born in the Seventies (Yetmişli Yıllarda Doğanlar) sergisinde, 15 farklı galeriden birçok eser sergilenecek.

Fuara, ilk gününde sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katılarak objektiflere poz verdi. Bu yılki etkinlik, katılımcılara sanatı daha yakından deneyimleme fırsatı sunuyor.

Şevval Şahin’in Sanat Tutkusu

Şevval Şahin'in Sanat Tutkusu

Contemporary İstanbul Fuarı’na katılan ünlü model Şevval Şahin, sanata olan tutkusu hakkında, “Sanatsal şeyleri çok seviyorum. Kendi sanat koleksiyonum olsun isterim. Daha önce böyle bir deneyimim olmadı ama neden olmasın? Bence bu keyifli bir şey.” şeklinde konuştu.

Eski Sevgilisiyle Barışma ve Kolye Üzerine Yorumlar

Eski Sevgilisiyle Barışma ve Kolye Üzerine Yorumlar

Eski sevgilisi Burak Ateş ile yeniden barışan Şevval Şahin, “B” harfli kolyesi hakkında sorulan soruya sessiz kalmayı tercih ederek gülümsedi. Bu durum, basın mensuplarının dikkatini çekerken, Şahin’in ilişkisi üzerine daha fazla yorum yapmaktan kaçınması dikkat çekti.

Harika Bir Yaz ve Gelecek Planları

Hareketli bir yaz dönemi geçiren ve sosyal medya hesabında birçok fotoğraf paylaşan manken, “Harika bir yaz geçirdim. Türkiye, bence dünyadaki en güzel yaz geçirilebilecek ülke. Ege’yi ve Bodrum’u çok seviyorum. Şimdilerde ailemi görmek için Londra’ya gideceğim.” ifadelerini kullandı.

Contemporary İstanbul 19. Edisyonu Başladı: Sanat, Sergiler ve Ünlü İsimler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!