1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fatih’te İstismar İddiası: Baba Şüpheliye Baltayla Saldırdı

Fatih’te İstismar İddiası: Baba Şüpheliye Baltayla Saldırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih’te Şok İstismar İddiası

Fatih’te yaşayan 17 yaşındaki H.N.D., 28 yaşındaki erkek arkadaşının kendisini istismar ettiğini iddia ederek, durumu babası İlker Demirdöven’e açıkladı. Kızının anlattıkları üzerine baba Demirdöven, motosikletle yaşadıkları sokaktan geçen Kadir İ. Y.’yi görerek harekete geçti.

Baltayla Saldırdı

Baba İlker Demirdöven, evden aldığı baltayla şüpheliye saldırmaya çalıştı. Kadir İ. Y., babanın saldırısından kaçmayı başardı ve olay yerinden yaya olarak uzaklaştı. Ancak baba Demirdöven, motosiklete zarar verdi. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine polis ekipleri hemen olay yerine intikal etti.

Gözaltına Alındı

Polis, H.N.D. ve baba İlker Demirdöven’i ifadelerine başvurmak üzere emniyete götürdü. Daha sonra yapılan çalışmalar neticesinde istismar iddiaları doğrultusunda Kadir İ. Y. gözaltına alındı. Tarafların ifadeleri alındıktan sonra her iki taraf da birbirlerinden şikayetçi oldu. Ekiplerin konuyla ilgili soruşturması devam etmektedir.

Mahalle Sakinlerinin Görüşleri

  • Mahalle sakinlerinden Emre Can, “Ben buradan geçiyordum. Bir baktım, bir adam motoru parçalıyordu. Neden saldırdığını tam olarak bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla kızın babası, kızı erkek arkadaşıyla görüştüğü için saldırıyor,” dedi.

Kaynak: Sözcü

Fatih’te İstismar İddiası: Baba Şüpheliye Baltayla Saldırdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!