1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Bodrum FK Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe, Bodrum FK Maçına Hazırlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, 27 Ekim Pazar günü, Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Bodrum FK ile karşılaşacağı Süper Lig’in 10’uncu hafta maçının hazırlıklarına hız kesmeden başladı. Takım, bu önemli karşılaşma öncesinde antrenmanlarına odaklanmış durumda.

Bu süreçte, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Leonardo Bonucci de Can Bartu Tesisleri’ni ziyaret ederek, eski günleri yad etti. Bu ziyaret, futbolseverler arasında büyük ilgiyle karşılandı.

Takımın teknik direktörü Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan core hareketleri ile başladı. Daha sonra sahada ısınma, çabukluk ve pas çalışmalarıyla devam eden futbolcular, antrenmanı dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamladı. Bu çalışma, oyuncuların hem kondisyonlarını artırmalarına hem de takım uyumlarını geliştirmelerine yardımcı oldu.

Özellikle Manchester United ile oynanan son karşılaşmanın ilk 11’inde görev alan futbolcular, antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla noktalayarak, yorgunluk atmaya çalıştılar. Bu, takımın hem fiziksel hem de mental olarak dinlenmesini sağlamak amacıyla önemli bir adımdı.

Fenerbahçe, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. Tüm gözler, bu heyecan dolu karşılaşmada olacak.

Kaynak: Sözcü

Fenerbahçe, Bodrum FK Maçına Hazırlanıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!