1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Okan Buruk’u Hastanede Ziyaret Etti

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Okan Buruk’u Hastanede Ziyaret Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’dan Okan Buruk’a Ziyaret

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcular, apandisit ameliyatı geçiren teknik direktör Okan Buruk’u hastanede ziyaret etti. Bu anlamlı ziyaret, Buruk’un hızlı bir iyileşme süreci geçirmesi için moral kaynağı oldu. Ziyaret sırasında, muhasip yönetim kurulu üyesi İbrahim Hatipoğlu da hazır bulundu. Başkan Özbek, ziyarete dair herhangi bir açıklama yapmadı, ancak Buruk’a olan desteklerinin tam olduğunu göstermiş oldu.

TFF’den Geçmiş Olsun Mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi internet sitesinden Okan Buruk’a yönelik geçmiş olsun mesajı yayınladı. Federasyonun açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

  • “Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un ani gelişen apandisit rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.”
  • “Başarılı bir operasyon geçiren Okan Buruk’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.”

Okan Buruk’un sağlığına kavuşması için tüm futbol camiası dualarını gönderiyor. Bu süreçte, oyuncular ve kulüp yönetiminin desteği önemli bir rol oynuyor.

Kaynak: Sözcü

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Okan Buruk’u Hastanede Ziyaret Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!