1. Haberler
  2. Magazin
  3. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın Romantik Nikah Töreni ve Hamilelik Haberi

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın Romantik Nikah Töreni ve Hamilelik Haberi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın Romantik Nikah Töreni

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Romantik Nikah Töreni

Son zamanların parlayan yıldızlarından biri olan Pınar Deniz, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Yargı’ dizisindeki ‘Ceylin’ karakteriyle büyük bir çıkış yakalamıştı. Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Kaan Yıldırım ile Roma’da gerçekleşen sade bir nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Bu özel günde Pınar Deniz, zarif bir gelinlik tercih ederken, Kaan Yıldırım ise şık bir beyaz takım elbise giydi.

Çiftin, erkek bebek beklediği haberi de gündeme bomba gibi düştü. Pınar Deniz, hamileliğiyle ilgili duygularını paylaşarak, “Hamileliğimin keyfini sürüyorum. Artık her şey açıkta olduğuna göre, inşallah erkek çocuğumuz olacak” şeklinde konuştu. Gazetecilerin bebeklerinin isminin belli olup olmadığını sorması üzerine Deniz, “Yok, henüz belli olmadı” diye yanıtladı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Romantik Nikah Töreni ve Hamilelik Haberi

Vize problemi nedeniyle Roma’daki nikah törenine Pınar Deniz’in anne ve babası katılamadı. Ünlü çift, aile arasında samimi bir yemek düzenleyerek bu özel anı kutladı. Kaan Yıldırım, kayınpederi ile birlikte mutfakta geçirdiği keyifli anları sosyal medya hesabından paylaştı.

İlk 3 Ay Zorluklarla Dolu

İlk 3 Ay Zorluklarla Dolu

Pınar Deniz, hamileliği sürecinde yaşadığı zorlukları da dile getirerek, “İnşallah sağlıklı bir şekilde çocuğumu dünyaya getirip, ondan sonra projelerle ilgilenmeyi düşünüyorum. Aşerme konusunda bende bir durumu yok, ama ilk 3 ay gerçekten zor geçti. Sevgili annelere şimdiden hak veriyorum. Kaan, bence daha çok aşeriyor” ifadelerini kullandı.

Londra’da Mutlu Anlar

Londra'da Mutlu Anlar

Pınar Deniz, eşi Kaan Yıldırım ile birlikte Londra’ya seyahat etti ve burada keyifli anlarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Yıldırım’ın Londra’daki fotoğraflarına da yer veren Deniz, bu paylaşımlarıyla binlerce beğeni topladı. Kullanıcılar, Pınar Deniz’in güzelliğini vurgulayarak, aşağıdaki yorumlarda bulundular:

  • Bebişi yine göstermedin ama sen çok güzelsin
  • Dünyanın en güzel kızı
  • Kraliçe yazılır, Pınar Deniz okunur

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın Romantik Nikah Töreni ve Hamilelik Haberi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!