1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu ve Tedavi Süreci

Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu ve Tedavi Süreci

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sinemasının efsanevi aktörü Kadir İnanır, 24 Mart tarihinde evinde yaşadığı talihsiz bir olay sonucu beyin damarına pıhtı atması nedeniyle acil olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Uzun ve zorlu bir tedavi sürecine giren sanatçı, dört ay süren yoğun bakımın ardından nihayet normal odaya alınmış ve sonrasında taburcu edilmiştir.

Ancak, temmuz ayında akciğerinde meydana gelen enfeksiyon nedeniyle bu kez Koç Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınmak zorunda kalmıştır. Sağlık durumu ile ilgili son gelişmeler ise oldukça sevindirici.

Yakında Taburcu Olacak

Yakında Taburcu Olacak

Fizik tedavi süreci devam eden 75 yaşındaki Kadir İnanır’ın sağlığıyla ilgili olumlu haberi, uzun süredir birlikte olduğu Jülide Kural duyurdu. Jülide Kural, tedavi sürecinin her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, İnanır’ın yakında taburcu olacağını müjdeledi.

“Sinemayı Özlüyor”

“Sinemayı Özlüyor”

Hürriyet gazetesinde yer alan bir habere göre, Kadir İnanır’ı tedavi sürecinde hastanede bir an olsun yalnız bırakmayan Jülide Kural, şunları ifade etti: “Kadir daha iyiye gidiyor. Önümüzdeki hafta eve çıkma planımız var. Ancak elbette fizik tedavi devam edecek. Yaşamla bağları çok güçlü; memleket meselelerini her daim kaygıyla ama yine de umutla izlemeyi sürdürüyor. Yine çok kızıyor her zamanki gibi; eskiye oranla daha az da olsa o güzel gülümsemesini bizden sakınmıyor ne iyi ki! Kanımca sinemayı özlüyor hem de çok özlüyor.”

Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu ve Tedavi Süreci
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!