1. Haberler
  2. Magazin
  3. Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu Ayvalık’ta Evlendi

Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu Ayvalık’ta Evlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu, Ayvalık’ta Evlendi

Ünlü sanatçı ve türkücü Yavuz Bingöl, sevgilisi Nilşah Ağaoğlu ile Balıkesir’in gözde tatil beldesi Ayvalık’ta, sade bir törenle hayatlarını birleştirdi. Çift, düğünlerini ilçeye bağlı Küçükköy Mahallesi’nde bulunan Sarımsaklı Plajı’ndaki bir otelde gerçekleştirdi.

Plajda düzenlenen nikah töreni, oldukça samimi bir atmosferde geçti. Çiftin nikah şahitleri arasında ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ve genç sanatçı Elif Buse Doğan yer aldı. Törende duygusal anlar yaşandı; Yavuz Bingöl’ün babası Hüseyin Bingöl, oğluna İstiklal Madalyası’nı takarak bir sürpriz yaptı. Bu jest karşısında Yavuz Bingöl’ün gözlerinin dolduğu gözlendi.

Düğün sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yavuz Bingöl, “Bugün bizim en mutlu günümüz, ancak biliyorsunuz birkaç gün önce TUSAŞ’ta yaşanan o menfur saldırı nedeniyle içimiz buruk. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Bu nedenle düğünümüzü biraz hüzünlü bir şekilde gerçekleştirdik. Dostlarımız arasında, sakin ve sade bir organizasyon yapmayı tercih ettik.” ifadelerini kullandı.

Nikah törenine iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katılarak, bu özel günde Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu’nu yalnız bırakmadı.

Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu Ayvalık’ta Evlendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!