1. Haberler
  2. Medya
  3. Teşkilat Dizisi 117. Bölüm Fragmanı: Heyecan Dorukta

Teşkilat Dizisi 117. Bölüm Fragmanı: Heyecan Dorukta

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teşkilat’ 117. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle buluşan ve yönetmenliğini Burak Arlıel’in üstlendiği ‘Teşkilat’, bu pazar akşamı 117. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. ‘Altay’dan Tuna’ya’ temasıyla devam eden dizinin yeni bölümünde heyecan dorukta.

Yeni bölümde, olaylar hızla gelişiyor. Neslihan, çantanın Makinist’le kaldığını öğrenince kritik bir karar alarak çantayı imha ettiriyor. Bu durum, zafer elde ettiğini düşünen Kate için büyük bir hayal kırıklığına yol açıyor; çünkü elinde hiçbir veri kalmıyor. Ancak ekipler, Altay‘ın yardımıyla çantadaki verilerin yarısına ulaşmayı başarıyor.

Diğer yandan, Korkut‘un açığının peşindeki Güniz ve Sedat, Zeynep‘i Hamdi‘nin evine götürüyor. Zeynep’i karşısında gören Korkut, Sedat’ın neyin peşinde olduğunu anlamakta gecikmiyor ve bu durum onu daha dikkatli olmaya zoruyor. Deşifre olmamak için her adımında tetikte olması gerekiyor.

Çantadaki verileri tamamlamak için Altay ve Neslihan yeni bir yola girmeye karar veriyorlar. Bu süreçte ikili için her şey yeniden başlıyor. Altay, Neslihan ile birlikte sahaya inerken, kardeşini kaybetmenin acısı onu bir kez daha zorluyor.

‘Teşkilat’, ‘Altay’dan Tuna’ya’ başlığıyla yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1‘de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Teşkilat Dizisi 117. Bölüm Fragmanı: Heyecan Dorukta
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!