1. Haberler
  2. Dünya
  3. Beyoncé ve Leonardo DiCaprio, Kamala Harris’e Destek Verdi

Beyoncé ve Leonardo DiCaprio, Kamala Harris’e Destek Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyoncé, Kamala Harris’e Destek Verdi

Ünlü şarkıcı Beyoncé, Demokrat Parti’nin başkan adayı Kamala Harris’in Houston’da düzenlediği mitinge katılarak büyük bir destek gösterdi. Mitingde yaptığı konuşmada, “Amerika için yeni bir şarkı söyleme zamanı geldi” diyerek Harris’e olan desteğini açıkça ifade etti. Bu önemli etkinlikte Beyoncé’ye, eski Destiny’s Child üyesi Kelly Rowland da eşlik etti. İki sanatçının katılımı, mitingin coşkusunu artırdı.

Ayrıca, ünlü ABD’li aktör Leonardo DiCaprio da 5 Kasım’da gerçekleşecek olan başkanlık seçiminde Demokrat aday Harris’e oy vereceğini duyurdu. Oscar ödüllü aktör, sosyal medya platformu Instagram hesabından paylaştığı videoda, “İklim değişikliği dünyayı öldürüyor ve ekonomimizi mahvediyor. Ekonomimizi, gezegenimizi ve kendimizi kurtarmak için cesur bir adım atmalıyız. Bu yüzden Kamala Harris’e oy veriyorum” diyerek çevresel sorunların ciddiyetine dikkat çekti.

Bu destekler, Harris’in kampanyası için önemli bir moral kaynağı olurken, sanatçıların politikaya olan ilgisinin de bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Beyoncé ve DiCaprio gibi ünlü isimlerin desteği, genç seçmenler arasında da büyük etki yaratması bekleniyor.

Beyoncé ve Leonardo DiCaprio, Kamala Harris’e Destek Verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!