1. Haberler
  2. Spor
  3. El Clasico: Real Madrid ve Barcelona’nın Dev Mücadelesi

El Clasico: Real Madrid ve Barcelona’nın Dev Mücadelesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

El Clasico Heyecanı: Real Madrid vs Barcelona

Bu akşam, futbol dünyasının en büyük rekabetlerinden biri olan ‘El Clasico’ için Real Madrid, kendi sahasında Barcelona’yı ağırlayacak. Milyonlarca futbolseverin merakla beklediği bu dev karşılaşma, saat 22.00’de başlayacak. Ev sahibi takım Real Madrid, bu önemli maçta ezeli rakibi Barcelona’nın elinde bulunan rekoru egale etme peşinde.

Kaybetmezse Rekoru Egale Edecek

Real Madrid, bugünkü mücadelede Barcelona’ya kaybetmemesi durumunda, La Liga’daki yenilmezlik serisini 43 maça çıkararak Barcelona’nın elindeki rekorla eşitlenecek. Carlo Ancelotti’nin yönetimindeki ekip, geçtiğimiz sezon derbide Atletico Madrid’e karşı aldığı yenilginin ardından, La Liga’da yenilgi yaşamadı. Derbinin ardından 2023/24 ve 2024/25 sezonlarında toplam 42 maça çıkan Real Madrid, bu süreçte 31 galibiyet ve 11 beraberlik elde etti.

Barcelona’ya Rekor Valverde Döneminde Geldi

La Liga tarihinin en uzun yenilmezlik serisi, Barcelona’ya aittir. Ernesto Valverde yönetiminde, 2017-2018 yılları arasında Barcelona, tam 43 maç boyunca yenilgi yüzü görmemişti. Bu rekor, futbolseverler tarafından hala hatırlanmakta ve büyük bir saygı ile anılmaktadır.

Kaynak: Sözcü

El Clasico: Real Madrid ve Barcelona’nın Dev Mücadelesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!