1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP Beşiktaş Meydanı’nda Teröre Karşı Miting Düzenliyor

CHP Beşiktaş Meydanı’nda Teröre Karşı Miting Düzenliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’den Beşiktaş Meydanı’nda Büyük Miting Hazırlığı

İstanbul’da yarın saat 14.30’da Beşiktaş Meydanı’nda düzenlenecek miting için hazırlıklarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, parti yöneticileriyle birlikte miting alanını gezerek incelemelerde bulundu. Özel’e, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da eşlik etti.

Mitingde geniş bir katılım beklediklerini ifade eden Özgür Özel, “Yarın bu meydanda hep beraber teröre, şiddetin her türlüsüne karşı yaşam hakkını savunacağız. Bu hafta Türkiye’nin dört bir yanı terör saldırılarıyla sarsıldı. Ancak terörün bizi sindirme amacına karşı yarın korkmadığımızı göstereceğiz” şeklinde konuştu.

“YAŞAM HAKKINI SAVUNMAK İÇİN MEYDANDA OLACAĞIZ”

Özel, yarınki mitingde birlik ve beraberlik mesajı vereceklerini belirterek, “Beşiktaş’ta yaşam hakkını savunmak ve Türkiye’nin geleceğini inşa edecek kadroların gücüne güç katmak için on binlerce insanla buluşacağız. İstanbul’a geldim ve hazırlıkları yerinde takip ediyorum. Hepinizi yarın burada yaşam hakkına sahip çıkmaya bekliyoruz,” dedi.

İL BAŞKANI ÇELİK: KORKMUYORUZ, SİNMİYORUZ, YILMIYORUZ

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise miting hazırlıklarının İstanbul’un 39 ilçesinde devam ettiğini vurguladı. Çelik, “Bugün Beşiktaş Meydanı’nda hazırlıkları incelemek üzere buradayız. Korkmuyoruz, sinmiyoruz, yılmıyoruz. Tüm İstanbulluları Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingimize davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: Sözcü

CHP Beşiktaş Meydanı’nda Teröre Karşı Miting Düzenliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!