1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cizre’de Patlayıcı Madde Saldırısı: İki Şüpheli Gözaltına Alındı

Cizre’de Patlayıcı Madde Saldırısı: İki Şüpheli Gözaltına Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cizre’de Patlayıcı Madde Saldırısı

Cizre'de Patlayıcı Madde Saldırısı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, Cudi Mahallesi Muhtarlığı binası önüne gelen iki kişi, görevli polis memurlarına çakmak gazı ile desteklenmiş patlayıcı bir madde attı. Patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu olayda herhangi bir ölüm ya da yaralanma meydana gelmedi.

Gözaltına Alındılar

Olayın ardından, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıyan görüntüler incelendi. Görüntülerde, yoldan geçen vatandaşların da bulunduğu anlar kaydedildi. Soruşturma kapsamında, patlayıcı maddeyi atan iki şüpheli tespit edilerek gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Valilik Açıklama Yaptı

Valilikten yapılan açıklamada, atılan patlayıcı maddenin çakmak gazı ile desteklendiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • “24 Ekim 2024 tarihinde saat 21.00 sıralarında Cizre ilçesi Cudi Mahallesi Muhtarlık binası önünde, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü görevli personeline yönelik patlayıcı madde atılması olayıyla ilgili çok yönlü araştırma ve kamera incelemeleri gerçekleştirilmiştir.”
  • “Atılan maddelerin, birbirine bağlı çakmak dolum tüpü ile su şişesi ve ayrıca deodorant ile meşrubat şişesi içerisine hazırlanmış parlayıcı maddeler olduğu anlaşılmıştır.”
  • “Olayı gerçekleştiren tüm şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmış, olay sonucunda herhangi bir can ve mal kaybı olmamıştır.”
  • “Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir.”

Kaynak: Sözcü

Cizre’de Patlayıcı Madde Saldırısı: İki Şüpheli Gözaltına Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!