1. Haberler
  2. Spor
  3. Bellona Kayserispor Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu’nun Hatayspor Maçı Değerlendirmesi

Bellona Kayserispor Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu’nun Hatayspor Maçı Değerlendirmesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bellona Kayserispor Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu’nun Açıklamaları

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor’u 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde eden Bellona Kayserispor’un teknik direktörü Sinan Kaloğlu, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Kaloğlu, galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik ederek, “Sonuçta 1-0 da olsa galip gelmek ve gol yemeden bu karşılaşmayı bitirmek bizim için oldukça önemliydi.” ifadelerini kullandı. Takımının sahada gösterdiği mücadeleye dikkat çeken Kaloğlu, “Oyuncularım gerçekten çok iyi bir performans sergiledi. Sıcak havada her iki takımın da zorlu bir mücadele verdiğini gözlemledik.” dedi.

“Bu Maç Kırılma Noktamız Oldu”

Kaloğlu, her iki takım için galibiyetin kritik öneme sahip olduğunu belirterek, “Uzun bir süredir galip gelemeyen bir takım olmamızın getirdiği baskıyı her hafta hissediyorduk. Bugün bu baskıyı kırdık ve bu maç bizim için bir kırılma noktası oldu.” şeklinde konuştu.

Maça galibiyet almak amacıyla geldiklerini vurgulayan Kaloğlu, “Buna göre stratejimizi ve kurgumuzu belirledik. Dizilişimizi değiştirdik ve farklı bir formasyonda sahaya çıktık. Oyuncularımdan istediklerimi sahada görmek benim için sevindirici bir durumdu. Maç içerisinde boşlukları ve üçgenleri bulacağımızı düşünüyorduk ve bu düşüncelerimizi sahaya yansıttık. Sonuç olarak bir gol atarak galip geldik.” dedi.

Karşılaşmada daha fazla gol atabilecekleri pozisyonlar bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini dile getiren Kaloğlu, “Sonuçta 1-0’lık galibiyet, gol yemeden maçı bitirmek bizim için önemliydi. Bu galibiyet, oyuncuların üzerindeki baskının bir nebze azalmasını sağladı ve önümüzün daha da açıldığını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Sözcü

Bellona Kayserispor Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu’nun Hatayspor Maçı Değerlendirmesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!