1. Haberler
  2. Spor
  3. Samsunspor, Kasımpaşa’yı 4-1 Yenerek Zirveye Tırmandı

Samsunspor, Kasımpaşa’yı 4-1 Yenerek Zirveye Tırmandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsunspor, Kasımpaşa’yı Farklı Geçti

Samsunspor, Kasımpaşa'yı Farklı Geçti

Süper Lig’de geçen hafta Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Samsunspor, güçlü rakibine karşı gösterdiği direnişin ardından Kasımpaşa karşısında da şanssızlıklara rağmen oyundan kopmadı. Maç sonucunda 4-1 galip gelerek zirveye tırmanışını sürdürdü.

İlk yarının 19. ve 27. dakikalarında iki penaltı kazanan Samsunspor, Olivier Ntcham’ın her iki vuruşunu da gole çeviremeyerek büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Bu anların ardından, dakikalar 31’i gösterdiğinde Kasımpaşa’dan Aytaç Kara, etkileyici bir golle takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıya gelindiğinde ise bambaşka bir Samsunspor sahne aldı. Karşılaşmanın 68. dakikasında Carlo Holse’nin attığı golle eşitliği sağladı ve skoru 1-1’e getirdi. Ardından, 71. dakikada Soner Aydoğdu’nun serbest vuruşu ile Samsunspor, 2-1’lik üstünlüğü elde etti. Holse, 77. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak skoru 3-1 yaptı. Son olarak, 86. dakikada Flavien Tait, maçın sonucunu belirleyerek durumu 4-1’e taşıdı.

Samsunspor, ikinci yarıda iki penaltı kaçırdığı maçta, 18 dakika içinde 4 gol atarak 3 puanı hanesine yazdırdı ve maç fazlasıyla 22 puanla ikinci sıraya yükseldi. Kasımpaşa ise, bu sezon kendi sahasında oynadığı altıncı maçta da galibiyet yüzü göremedi ve 11 puanda kalarak hayal kırıklığı yaşadı.

Kaynak: Sözcü

Samsunspor, Kasımpaşa’yı 4-1 Yenerek Zirveye Tırmandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!