1. Haberler
  2. Dünya
  3. Meksika’da Trajik Trafik Kazası: 24 Ölü, 5 Yaralı

Meksika’da Trajik Trafik Kazası: 24 Ölü, 5 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meksika’da Feci Trafik Kazası

Meksika'da Feci Trafik Kazası

Meksika’nın Zacatecas kentinde meydana gelen trajik bir trafik kazası, ülke genelinde derin bir üzüntü yarattı. Otoyolda gerçekleşen bu feci olayda, en az 24 kişi hayatını kaybetti ve 5 kişi yaralandı.

Zacatecas Valisi David Monreal Ávila, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, kazanın detaylarını paylaştı. Vali Ávila, “Bu sabah erken saatlerde Zacatecas – Aguascalientes otoyolunda meydana gelen araç kazasından derin bir üzüntü duyuyorum. Maalesef ölü sayımız 24, yaralı sayımız ise 5’tir,” ifadelerini kullandı.

Kazanın hemen ardından güvenlik ve acil durum ekiplerine gerekli talimatları verdiğini belirten Vali, “Kazaya karışan otobüste seyahat eden yakınlarını kaybedenlere ve yaralananlara taziyelerimi ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Tüm mağdurlar için gereken bakımı sağlayacağız,” şeklinde konuştu.

Böylesi bir olay, toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Kazanın nedenleri ve detaylarıyla ilgili araştırmalar devam etmekte olup, yetkililer konuyla ilgili gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edecekler.

Kaynak: Sözcü

Meksika’da Trajik Trafik Kazası: 24 Ölü, 5 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!