1. Haberler
  2. Spor
  3. Uğurcan Çakır: “Bu Mağlubiyetten Utanç Duyuyorum”

Uğurcan Çakır: “Bu Mağlubiyetten Utanç Duyuyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un kaptanı ve kalecisi Uğurcan Çakır, Göztepe’ye 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu. İzmir’de gerçekleşen bu zorlu maçta, 10 kişi kalan Göztepe’ye karşı alınan bu yenilgi, Trabzonspor’un ligdeki ilk mağlubiyeti oldu.

Maçta yaptığı kritik kurtarışlarla takımına destek olmaya çalışan Uğurcan Çakır, uzatma dakikalarında yedikleri golle beraber mağlubiyete engel olamadı. Maç sonrası yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Çakır, başlangıçta istedikleri gibi bir performans sergilediklerini ifade ederek, “Maça aslında istediğimiz gibi başladık. 11’e 11’ken, Göztepe’nin bize baskı yapacağını düşünüyorduk. Baskıdan iyi çıktığımızı düşünüyorum. Ancak kırmızı karttan sonra bütün oyun planımız altüst oldu. Herkes kaçak oynamaya başladı, herkes saklandı. Bir kişi fazla oynamamıza rağmen, sanki Göztepe bizden daha fazla mücadele ediyordu.” dedi.

Bu mağlubiyetin kendisi ve takım arkadaşları için utanç verici olduğunu dile getiren Uğurcan, “Maçı daha çok isteyen Göztepe’ydi. Onları tebrik ediyorum. Bizim adımıza utanç duyuyorum. Böyle bir mağlubiyet yaşadığımız için. Takım olarak herkesin empati yapıp kendisini sorgulaması gerekiyor. Daha çok çalışmak, daha çok beraber hareket etmek ve arkadaşın için bir şeyler vermek çok önemli.” şeklinde konuştu.

Uğurcan Çakır, bu durumdan ders çıkarmaları gerektiğini vurgulayarak, takım ruhunun önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Sözcü

Uğurcan Çakır: “Bu Mağlubiyetten Utanç Duyuyorum”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!