1. Haberler
  2. Magazin
  3. Cannes Film Festivali’nde Aslı Turanlı ve Can Yaman Olayı

Cannes Film Festivali’nde Aslı Turanlı ve Can Yaman Olayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cannes Film Festivali’nde Türk Ünlülerle Renkli Anlar

Cannes Film Festivali'nde Türk Ünlülerle Renkli Anlar

Türk oyuncuların yoğun ilgi gösterdiği Cannes Film Festivali, sadece sinemanın değil, aynı zamanda ilginç olayların da merkezi haline geliyor. Festivalin önceki gün gerçekleştirilen gösterimlerinin ardından, akşam saatlerinde bir tanıtım firması tarafından düzenlenen parti, yapımcılar ve oyuncuların bir araya gelmesine vesile oldu.

Bu partiye katılan Türk ünlüler arasında, sunucu Aslı Turanlı ve kariyerine İtalya’da devam eden popüler oyuncu Can Yaman da yer aldı. İddialara göre, Can Yaman partide Aslı Turanlı ile karşılaşarak onunla yakınlaşmak istedi. Ancak bu sırada Turanlı, elindeki bardağı Yaman’a doğru fırlatmış gibi bir izlenim doğdu.

“TATSIZ BİR HABERLE UYANDIM”

Yaşanan olayın ardından, Aslı Turanlı sosyal medya hesabından yaşananların arka planını açıkladı: “Bugün tatsız bir haberle uyandım. ‘Can Yaman’a bardak fırlattı’ şeklinde medyaya yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtmek isterim.” Turanlı, yaşanan anı şöyle aktardı: “Can ile tesadüfen karşılaştığım partide ayaküstü sohbet ederken bardak elimden yere düştü. O sırada bu olaya tanık olanlar olmuş ve bardak fırlatmışım gibi algılanmış maalesef.”

Cannes Film Festivali'nde Aslı Turanlı ve Can Yaman Olayı

Aslı Turanlı, devamında şu ifadeleri kullandı: “Ülke gündemi yeterince hassasken, gündemi bu şekilde meşgul etmek ve yanlış anlaşılan bir olayın öznesi olmak beni ayrıca çok üzdü…” Turanlı, yanlış anlaşılmayı düzeltmek ve olayın gerçeğini paylaşmak istediğini belirtti: “Bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek ve olayın doğrusunun bu olmadığını sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiler.”

Kaynak: Sözcü

Cannes Film Festivali’nde Aslı Turanlı ve Can Yaman Olayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!