1. Haberler
  2. Spor
  3. Carlo Ancelotti, Barcelona Mağlubiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Carlo Ancelotti, Barcelona Mağlubiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Carlo Ancelotti’den Barcelona Maçının Ardından Açıklamalar

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 4-0’lık Barcelona mağlubiyetinin ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Ancelotti, alınan sonucun oyunu tam olarak yansıtmadığını vurgulayarak, “Bu ağır bir yenilgi, bunu kabullenmek zor. Ancak, sezon hala devam ediyor ve pes etmeyeceğiz. Maçın gidişatında gol yemeden önce oldukça yakın bir mücadele vardı. Çok sayıda gol fırsatını değerlendiremedik ve golü yedikten sonra enerjimizi kaybettik.” dedi.

Ancelotti, futbol tecrübesine de atıfta bulunarak, “Ben 48 yıldır futbolun içindeyim. Eğer ‘İlk yarıda iyiydik’ diyorsam, bu demektir ki, gerçekten iyiyizdir. Unutmayalım ki, Barcelona’ya en son 0-4 kaybettiğimizde La Liga’yı ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanmıştık.” şeklinde konuştu.

Mbappe’nin Performansı

Maçta oyuncularının ofsayta düşme sayısı hakkında da yorumda bulunan Ancelotti, “Mbappe, bu karşılaşmada 3-4 gol atabilirdi. Daha isabetli olabilmemiz gerekiyor. Barcelona, savunmayı oldukça önde kurduğu için bu kadar fazla ofsayta düşmemiz oldukça normal.” ifadelerini kullandı.

Barcelona Yedek Kulübesine Tepki

Son olarak, Barcelona’nın yedek kulübesine yönelik eleştirilerde bulunan Ancelotti, “Flick ile bir tartışmam olmadı, ancak yardımcısıyla bazı şeyler yaşandı. Golden sonra bizim kulübemizin önünde sergilenen davranışlar, bir beyefendinin yapacağı hareketler değildi.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Kaynak: Sözcü

Carlo Ancelotti, Barcelona Mağlubiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!