1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Bodrum FK ile Kritik Maçta Karşılaşıyor

Fenerbahçe, Bodrum FK ile Kritik Maçta Karşılaşıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Bodrum FK ile Kritik Maçta Karşılaşacak

Fenerbahçe, Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesinde Bodrum FK ile önemli bir 3 puan mücadelesine çıkıyor. Takımda bazı önemli eksikler bulunuyor; Cengiz Ünder ve Oosterwolde sakat, Fred ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Orta sahada İsmail Yüksek 6 numarada, Amrabat ise 8 numarada görev alacak. Oosterwolde’nin yerine Filip Kostić ilk 11’de yer alacak.

Manchester United maçında sakatlanarak oyundan çıkan Osayi’nin durumu oldukça iyi ve Nijeryalı sağ bekte görev alacak. Teknik direktör José Mourinho, sol kanatta Saint-Maximin ve forvette de En-Nesyri’ye güveniyor. Fenerbahçe ile Bodrum FK, tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek.

DAHA HIZLI VE TEMPOLU OYUN ANLAYIŞI…

Fenerbahçeli futbolcular, bu karşılaşmada daha hızlı ve tempolu bir oyun anlayışını benimseyecekler. Eğer Fenerbahçe öne geçerse, skoru artırmak için gol arayışlarına devam edecekler. Öte yandan, ligdeki son iç saha maçında Galatasaray’a 3-1 mağlup olan José Mourinho, Josef Venglos’tan bu yana Fenerbahçe’nin başında üst üste iki iç saha yenilgisini alan ilk yabancı teknik direktör olma riskiyle karşı karşıya bulunuyor.

Bu kritik maç, Fenerbahçe’nin sezon hedefleri açısından büyük bir önem taşıyor ve taraftarlar, takımın galibiyetle ayrılmasını bekliyor.

Kaynak: Sözcü

Fenerbahçe, Bodrum FK ile Kritik Maçta Karşılaşıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!