1. Haberler
  2. Medya
  3. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Yeni Bölümü: Tarih ve İntikamın Peşinde

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Yeni Bölümü: Tarih ve İntikamın Peşinde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Yeni Bölümü

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Kudüs’ü özgürlüğüne kavuşturan büyük komutan Selahaddin Eyyubi’nin destanı, otuzuncu bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizi, 28 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Mukaddes şehir Kudüs’ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi’nin hikayesi, izleyicilere derin bir tarihi yolculuk sunuyor.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kudüs uğruna her türlü zorluğu göğüsleyen Selahaddin, Kahire arenadaki kılıç seslerini Kudüs nağmeleriyle susturan büyülü bir melodiye kapılır. Balian ve Selahaddin arasında geçen kıyasıya çatışmayı eşsiz sesiyle durduran Şemse, Kadı Fazıl’ın Mısır’ın dirliği için istediği dileği geri çevirmemiş ve yeminini bozmuştur. Böylece İbelin Kontluğu’nun varisi Balian ve Sultan Nureddin’in gözbebeği Selahaddin, Mısır’a çöken vezir Dırgam’ın hışmından kurtulma fırsatı bulmuştur.

Kadı Fazıl, Karategin ve Yaruki’nin yardımıyla Mısır’ın kargaşası içinde gemisini yürütme derdindeki ünlü köle tüccarı Elyesa’nın elinden Selahaddin’i kurtarabilecekler mi? Bu sorunun yanıtı, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

İbelin Kontu ve Kardeşinin Vasiyeti

Hayatını İbelin’i Haçlı zihniyetine karşı korumakla geçirmiş Kont Hugh, kardeşi Balian’a fırsat bulup iletemediği son isteğini dostu Lord Giyom’a emanet edecektir. Selahaddin’i kuyuya atan Kerek Kontu Miles, üzerine oynanan oyunlarla canını Selahaddin’in avucuna bırakacaktır. Hırsını barışçıl ve hoşgörülü politikalarıyla gizleyen Kral Amalrik, Surlu William ile birlikte ateşe attıkları silah arkadaşı Miles’ın cenazesine dahi katılmayacaktır.

Mila’nın İntikam Yolu

Gençlik ışıltısı ve güzelliğiyle akılları karıştıran Mila, kocası Miles’ın intikamını almaya and içecektir. Koku tutkunu kontes Mila’nın biricik yardımcısı ise Kahire çarşısı gibi fıkır fıkır kaynayan Cemşit olacaktır. Bu ikili, intikam peşinde koşarken izleyicilere unutulmaz bir serüven sunacak.

Şemse’nin Tercihleri ve Mısır’ın Dengeleri

Cengini söz meydanında yürüten Kadı Fazıl, köklerini bulma telaşındaki Şemse’den bu kez Nil’de çevirecekleri oyuna katılmasını isteyecektir. Mısır’ı kendine ram eden, kimselere göz süzmeyen Hristiyan güzel, rüyasında gördüğü kişiyi gerçekte de görmenin hayretiyle ne yapacağını bilmez bir halde kalacaktır. Şemse, cenkten cenge koşturan Selahaddin’e gönlünü kaptırıp kendini ateşe atacak mı? Bu sorular, yeni bölümde yanıt bulacak.

Kendine inanan bir avuç insanla birlikte Selahaddin, kurduğu stratejiyle Mısır’daki dengeleri değiştirecek ve Şaver’in ile Dırgam’ın kaderini belirleyecektir. Acaba Nil, kimi baş üstünde taşıyacak, kimi yutacaktır? Bu heyecan dolu sorular, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Yeni Bölümü: Tarih ve İntikamın Peşinde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!