1. Haberler
  2. Medya
  3. Kızılcık Şerbeti’nin Yeni Bölüm Tanıtımı Yayında

Kızılcık Şerbeti’nin Yeni Bölüm Tanıtımı Yayında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti’nin Yeni Bölüm Tanıtımı Yayında!

Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımı, izleyicilerden büyük bir beğeni topladı. Tanıtımda, Abdullah ve Meri’nin gece birlikte eve dönmesi, Pembe’nin sitem dolu tepkisi ile dikkat çekti. Bu sahne, izleyicilerin merakını arttırdı.

Kıvılcım’ın Meri’ye destek olduğu anların yer aldığı tanıtımda, Nursema ve Firaz’ın kutlama yemeğine çıkma isteği de öne çıktı. Bu durum, karakterler arasındaki ilişkilerin derinleşeceğine işaret ediyor.

Mustafa’nın babasına, Hale ile arasında bir şey olmadığını belirtmesi, ancak Hale’nin Nilay’a sevgili olduklarını söylemesi, izleyicileri oldukça şaşırttı. Bu karmaşık ilişkiler, dizinin sürükleyici yapısını güçlendiriyor.

Görkem’in Nilay’a, ortak düşmanları olan Pembe’den ebediyen kurtulmak için bir anlaşma teklif etmesi, yeni bölüme dair heyecanı bir kat daha artırdı. Görkem’in bu teklifi, izleyicilere yeni çatışmaların ve sürprizlerin kapıda olduğunu gösteriyor. “Gel ortak düşmanımızdan ebediyen kurtulalım!” ifadesi, dizinin ilerleyişine dair ipuçları veriyor.

#KızılcıkŞerbeti 74. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm, 1 Kasım Cuma günü saat 20.00’de @showtv’de izleyicilerle buluşacak.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, geçtiğimiz hafta AB grubunda çift haneli reyting oranlarına ulaşarak sezonun en iyi sonuçlarını elde etti. Bu, dizinin izleyici kitlesi tarafından ne kadar beğenildiğinin bir göstergesi.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti, her Cuma saat 20:00’de Show TV’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor!

Kızılcık Şerbeti’nin Yeni Bölüm Tanıtımı Yayında
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!