1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’de Silahlı Yağma Zanlısı T.T. Yakalandı

İzmir’de Silahlı Yağma Zanlısı T.T. Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şüpheli Yakalandı: T.T.’nin Peşine Düşüldü

İzmir’in Asayiş Şube Müdürlüğü, Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü, çeşitli suçlardan dolayı yakalama kararı bulunan şüphelilere yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan detaylı araştırmalar sonucunda, silahlı yağma, tehdit, yaralama, hükümlü veya tutuklunun kaçması, iftira ve hırsızlık gibi birçok suç kaydı bulunan T.T.‘nin Karşıyaka bölgesinde saklandığı tespit edildi.

Operasyon, Güven Timleri ve Yunus Timleri’nin de desteğiyle düzenlendi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, T.T.’nin bulunduğu adrese baskın yapıldı. Ancak, polis ekiplerinin geldiğini fark eden T.T., panikleyerek pencereden apartmanın aydınlatma boşluğuna atladı. Fakat, burada kısa bir süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

T.T.’nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği, suçlularla mücadele kapsamında bu tür operasyonların kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi. Bu durum, güvenlik güçlerinin kararlılığı ve etkin çalışmaları sayesinde adaletin yerini bulacağını bir kez daha göstermiş oldu.

  • Silahlı yağma
  • Tehdit
  • Yaralama
  • Hükümlü veya tutuklunun kaçması
  • İftira
  • Hırsızlık

Kaynak: Sözcü

İzmir’de Silahlı Yağma Zanlısı T.T. Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!