1. Haberler
  2. Eğitim
  3. 28 Ekim Resmi Tatil mi? Cumhuriyet Bayramı Hazırlıkları

28 Ekim Resmi Tatil mi? Cumhuriyet Bayramı Hazırlıkları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

28 Ekim Resmi Tatil Mi?

28 Ekim Resmi Tatil Mi?

28 Ekim’de alınan karar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanan çalışanlar ve öğrenciler için büyük bir sevinç kaynağı oldu. 28 Ekim, yarım gün resmi tatil olarak kabul ediliyor; bu nedenle okullar, bankalar ve devlet daireleri öğleden sonra tatile çıkacak.

28 Ekim Tatil Mi?

Milli bayramlar arasında özel bir yere sahip olan Cumhuriyet Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Salı günü kutlanacak. 28 Ekim tarihinde, saat 13.00’ten itibaren tatil süreci başlamış olacak. Bu gün, okullar ve devlet daireleri öğleden sonra kapılarını kapatacak. Ayrıca, 29 Ekim’in tam gün tatil olması nedeniyle devlet memurları, banka çalışanları ve öğrenciler toplamda 1.5 gün tatil yapma imkanı bulacaklar. 29 Ekim günü ise, Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusuyla birlikte okullar tamamen kapalı olacak.

28 Ekim Resmi Tatil Mi?

Her yıl ülkemizde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde büyük bir coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, resmi tatil olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle, 28 Ekim öğleden sonra ve 29 Ekim tam gün olmak üzere toplamda bir buçuk gün resmi tatil uygulanacaktır.

Kaynak: Sözcü

28 Ekim Resmi Tatil mi? Cumhuriyet Bayramı Hazırlıkları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!