1. Haberler
  2. Medya
  3. Kalpazan Dizisi 2. Bölüm Özeti ve Detayları

Kalpazan Dizisi 2. Bölüm Özeti ve Detayları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kalpazan Dizisi Hakkında

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan “Kalpazan” dizisi, O3 Medya yapımcılığında hayat buluyor. Dizi, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor; başlıca rollerinde Timuçin Esen (Adem), Çağlar Ertuğrul (Kartal), Şükran Ovalı (Canan), Deniz Baysal (Ayşe), Sarp Akkaya (Tarık), Deniz Hamzaoğlu (Bulgary Bayram), İlker Kızmaz (Sinan), Çağla Naz Kargı (Naz), İlker Yağız Selçuk (Arda), Ali Seçkiner Alıcı (İrfan) ve Osman Alkaş (Orhan) gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

2. Bölüm Özeti

Dizinin 2. bölümünde, Adem, ailesinin geleceğini güvence altına almanın tek yolunun bir ev satın almak olduğunu düşünmektedir. Bu nedenle, bir kereliğine para basma eylemine girişmeye karar verir ve bu işe kardeşi Kartal’ı da ortak eder. Ancak sıradan bir vatandaş için bu tür işler kolay değildir; Adem’in sıkı bir plan yapması gerekecektir.

Kartal ise abisinden gizli yürüttüğü işler nedeniyle zor bir durumdadır. Bir kaza sonucu çarptığı polis memuru Ayşe, Kartal’ın yüzünden yürüyemez hale gelmiştir. Kardeşler, her şeyi düzeltmek amacıyla alışılmadık bir mekanda para basma işine girmeye karar verirken, Adem bir yandan da ailesini toparlamaya çalışmaktadır.

Boşanmak isteyen eşinin gönlünü yeniden kazanmak isteyen Adem, estetik ameliyatı için burnunu kıran Naz’ı da hızlıca tekrar kazanma telaşındadır; fakat bu işin nasıl olacağına dair bir planı yoktur. Her şeyi yoluna koyduğunu sanan Adem, paranın aynı zamanda belayı da beraberinde getireceğinden habersizdir. Peki, yanlış bir hayat doğru bir şekilde yaşanabilir mi?

“Kalpazan” yeni bölümüyle 28 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşacak!

Her şeye rağmen eğlenmeyi bileceksin. 👨‍👩‍👧‍👦

  • #Kalpazan yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’de Show TV’de.
  • 🪙 @showtv @o3medya

Twitter’dan yapılan paylaşım: Kalpazan (@kalpazantv) 26 Ekim 2024

Kalpazan Dizisi 2. Bölüm Özeti ve Detayları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!