1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayseri’de Trafik Kazası: İki Öğretmen Hayatını Kaybetti

Kayseri’de Trafik Kazası: İki Öğretmen Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza Detayları

9 Ekim tarihinde saat 17.00 civarında Kayseri-Ankara kara yolunda trajik bir kaza meydana geldi. Kocasinan ilçesindeki bir okulda öğretmenlik yapan Cafer Yıldız, Oğuz Metin, Ömer Çelen ve Hasan Kale, evlerine dönmek üzere durakta bekliyorlardı. Bu sırada, mahallede yaşayan Yahya Karaca, hafif ticari aracıyla durak önünde durarak öğretmenleri almıştı.

Ancak, kavşaktan dönüş yapan hafif ticari araç ile taş yüklü bir kamyon çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kamyon, sürüklendiği pancar tarlasına savrulurken, kaza sonrası olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Yapılan kontrollerde, öğretmenlerden Hasan Kale’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer yaralılar, acil tıbbi müdahale için Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ne yazık ki, Yahya Karaca da hastanede kurtarılamadı ve her iki öğretmenin cenazeleri ardından toprağa verildi. Tedavi süreçleri esnasında, Cafer Yıldız’ın durumu da kritikleşti ve iki hafta süren tedavisinin ardından döneceği memleketine ulaşamadan, dün hayatını kaybetti. Yıldız’ın cenazesi, otopsinin ardından memleketi Tokat’ın Niksar ilçesine götürüldü.

Evli ve iki çocuk babası olan Yıldız, burada Meydan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında defnedildi. Cenazeye, Yıldız’ın ailesi, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katılarak son görevlerini yerine getirdiler.

Kaynak: Sözcü

Kayseri’de Trafik Kazası: İki Öğretmen Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!