1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP Araç İadesi Tartışmaları ve Kılıçdaroğlu’nun Tepkileri

CHP Araç İadesi Tartışmaları ve Kılıçdaroğlu’nun Tepkileri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’den Açıklama: Araçların İadesi Hakkında

CHP’nin resmi X hesabından yapılan açıklamada, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tahsis edilen araçlarla ilgili ortaya atılan iddialara yanıt verildi. Açıklamada, “7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Genel Merkezimiz tarafından sağlanan iki aracın geri istendiği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu araçlar, Genel Merkezimizin herhangi bir talebi olmaksızın iade edilmiştir,” denildi.

Eski Vekil Levent Gök’ten Çarpıcı İddia

CHP’nin eski milletvekillerinden Levent Gök ise bu tartışmaya yeni bir boyut kazandırdı. Gök, Kılıçdaroğlu’nun 21 korumasının yemek hizmetinin kaldırıldığını ve bu durum üzerine Kılıçdaroğlu’nun makam araçlarını iade ettiğini öne sürdü. Kişisel X hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

  • “7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine tahsis edilen korumalarının yemekleri Genel Merkez tarafından kaldırılınca, Sayın Kılıçdaroğlu da makam araçlarını iade etmiş. Yemek önemli değil belki, ama bu engelleme incitici. Şık olmamış.”

Eren Erdem’den Sert Eleştiri

Kılıçdaroğlu’na yakınlığıyla bilinen CHP’de, Kılıçdaroğlu’na en yakın isimlerden biri olan önceki dönem CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, alınan kararı sert sözlerle eleştirdi. Erdem, “Onların canıyla Kemal beyi korurken yediği 2 lokma yemeğin lafını yapana kadar, nepotizm ile şişene kadar akraba talükatını CHP belediyelerine yerleştirip, kul hakkı yiyenlerin kursağındaki haramı kesin,” dedi.

Kaynak: Sözcü

CHP Araç İadesi Tartışmaları ve Kılıçdaroğlu’nun Tepkileri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!