1. Haberler
  2. Gündem
  3. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’ndan Coşkulu Kutlama Konuşması

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’ndan Coşkulu Kutlama Konuşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’ndan Coşkulu Konuşma

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partinin kuruluşunun 7. yıl dönümünü ve Cumhuriyet’in 101. yılını kutlamak amacıyla Ankara Atatürk Spor Salonu önünde düzenlenen etkinlikte partililere seslendi. Dervişoğlu, yaptığı konuşmada, “Bugün yeniden bir tarih yazacağız. Türk’e, Türklüğe ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı olan düşmanlıklara karşı yeni bir mücadelenin bayrağını kaldıracağız. Bugüne tanıklık etmek üzere burada bir araya gelen dava arkadaşlarım, bilin ki sizin iradenizi yok saymak isteyenlerle sonuna kadar mücadele edeceğim” dedi.

AKŞENER DE SALONDA

Dervişoğlu’nun konuşmasının ardından, İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, eşi Tuncer Akşener ile birlikte salona girdi. Partililer, Akşener’i büyük bir coşkuyla alkışlayarak karşıladı.

“İYİ PARTİLİLER TÜRKİYE İÇİN AYAĞA KALKMIŞLAR”

Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve salonda yer bulamayan partililer, bahçede toplanarak etkinliğe katıldı. Dervişoğlu, bu konuda şunları söyledi: “Salonun hacmi bize yeter zannettik ama İYİ Partililer, Türkiye için ayağa kalkmışlar.” Dervişoğlu, devamında şu ifadeleri kullandı:

  • “Artık salonlara değil, meydanlara bile sığmayacağımız zamanlar yaklaşmaktadır.”
  • “Bugün burada yeni bir tarihi yazmak için değil, tarihe yazılmış bir kitapta sayfa olmak için toplanmış bulunuyoruz.”
  • “İYİ Parti’yi kurduğumuz ve geride bıraktığımız günler içerisinde yaşadığımız şanlı mücadelemizi Anadolu’nun dört bir yanından koşarak Ankara’ya taşıdığı bu günleri görmekten gurur duyuyorum.”
  • “Yedi yıl önce Türkiye, büyük sorunlarla boğuşurken, bu sorunların üstesinden gelebilmek için bir araya geldik ve İYİ Parti’yi kurduk. Emeği geçen herkese; İYİ Parti’nin hukuk, adalet ve hürriyet mücadelesine katkıda bulunan tüm dostlara, büyük Türk milleti adına şükranlarımı sunuyorum.”

“BUGÜN YENİDEN TARİH YAZACAĞIZ”

Dervişoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün yeniden bir tarih yazacağız. Türk’e, Türklüğe ve Türkiye Cumhuriyeti’ne düşman olanlara karşı yeni bir mücadelenin bayrağını kaldıracağız. Burada toplanan dava arkadaşlarım, bilin ki sizin iradenizi yok saymak isteyenlerle sonuna kadar mücadele edeceğim. Bu karabasanı ülkemizin üzerinden atacağız. Sizin bir adım önünüzde değil, daima yanınızdayım.”

Kaynak: Sözcü

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’ndan Coşkulu Kutlama Konuşması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!