1. Haberler
  2. Spor
  3. Bursa’da Sakaryaspor Taraftarları ile Tesis Çalışanları Arasında Kavga

Bursa’da Sakaryaspor Taraftarları ile Tesis Çalışanları Arasında Kavga

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da, Sakaryaspor taraftarları ile dinlenme tesisinde mola verdikleri sırada tesis çalışanları arasında çıkan bir kavga, olayın büyümesine neden oldu. Kavga sonucunda, 3 kişi bıçakla, 1 kişi ise darp sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 11.30 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde gerçekleşti.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde oynanacak olan Bandırmaspor-Sakaryaspor karşılaşması için yola çıkan Sakaryaspor taraftarları, dinlenme tesisinde mola vermek için durdu. Burada, taraftarlar ile tesis çalışanları ve diğer müşteriler arasında başlayan bir tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Taraftar Grubu Kaçtı

Kavga sırasında tesis çalışanları E. T. (41), A. A. (35), M. A. (29) bıçakla, S. K. (26) ise darp sonucu yaralandı. Olayın ardından, kavga eden taraftar grubu hızlıca olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri derhal olay yerine intikal etti. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Alınan bilgilere göre, tedaviye alınan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

  • Kaçan Sakaryaspor taraftarlarının içinde bulunduğu minibüs, Karacabey ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durduruldu.
  • Taraftarlar, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Kaynak: Sözcü

Bursa’da Sakaryaspor Taraftarları ile Tesis Çalışanları Arasında Kavga
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!