1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çocuk Kreşinde Sıcak Kahve Kazası: 2. Derece Yanıklar

Çocuk Kreşinde Sıcak Kahve Kazası: 2. Derece Yanıklar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocuk Kreşinde Üzücü Kahve Kazası

Çocuk Kreşinde Üzücü Kahve Kazası

Olay, 25 Ekim tarihinde Adana’nın Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi’ndeki özel bir kreşte gerçekleşti. Anne Aslı Aslan, sabah saatlerinde kızı Aden’i kreşe bıraktıktan sonra, öğle saatlerine geldiğinde büyük bir endişe ile haberdar oldu. Kreşte küçük Aden’in üzerine sıcak kahve döküldüğü bilgisi, aileyi derinden sarstı.

Çocuk Kreşinde Sıcak Kahve Kazası: 2. Derece Yanıklar

Kreş yönetimi, durumu hemen hastaneye bildirdi ve minik Aden’i acil olarak hastaneye götürdü. Anne Aslı Aslan, hastaneye ulaştığında kızı Aden’in yüzünde ve vücudunun çeşitli bölgelerinde 2. derece yanıklar olduğunu öğrenince büyük bir üzüntü yaşadı. Küçük kız, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilse de, ailesi bu talihsiz olayın peşini bırakmadı ve kreş yönetiminden şikayetçi oldu.

“İnanamıyorum”

Aslı Aslan, yaşanan kazada kreşin belirgin bir ihmalde bulunduğunu vurgulayarak, “Kreş yönetimi, olayın merdiven boşluğunda meydana geldiğini ve o bölgede kamera bulunmadığını söyledi. Ancak, kızımın yanıklarının bir fincan kahveden oluştuğunu düşünmüyorum. Boynu soyulmuş, kolu su toplamış durumda. Yüzüne krem sürerken bile derisi kalkıyor, çocuğum çok acı çekiyor. Hastanedeyken kreşin sahibi de yanımıza geldi ve şikayet dilekçemizi geri almamız için ısrar etti. Bu olayın takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Okul Yönetiminden Açıklama

Okul yönetimi, yaşanan olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, öğretmen M.G.Ş.’nin elinde Türk kahvesi fincanı bulunduğu sırada başka bir öğretmenle çarpışması sonucu kahvenin Aden’in üzerine döküldüğünü belirtti. Olayın ardından çocuğun sağlığını gözeterek hemen hastaneye götürüldüğü ve aileye durumu bildirdikleri ifade edildi. Ayrıca, olayın ardından sorumlu öğretmenin işine son verildiği de açıklandı.

Kaynak: Sözcü

Çocuk Kreşinde Sıcak Kahve Kazası: 2. Derece Yanıklar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!