1. Haberler
  2. Medya
  3. Osman Alkaş, Kalpazan Dizisinde Üçkağıtçı Orhan Karakterini Canlandırıyor

Osman Alkaş, Kalpazan Dizisinde Üçkağıtçı Orhan Karakterini Canlandırıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osman Alkaş, Kalpazan Dizisindeki Üçkağıtçı Babayı Canlandırıyor

Show TV’de ekrana gelen ve yapımcılığını Saner Ayar’ın, yapımını ise O3 Medya’nın üstlendiği “Kalpazan” dizisi, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Dizinin başrol oyuncularından Osman Alkaş, canlandırdığı karakter ve projeye dair heyecanını içten bir şekilde paylaştı.

Osman Alkaş, canlandırdığı Orhan karakteri hakkında şunları söyledi: “Orhan, sıkça karşılaşmadığımız bir karakter. Hayat tarzı itibarıyla insanların zayıf noktalarından faydalanarak para kazanmayı amaçlayan bir dolandırıcı. Bu karakter ilk okuduğumda, çok katmanlı yapısıyla beni cezbetti. Kendimle hiçbir benzerliği yok, ancak çevremizde sıkça görebileceğimiz bir tip.”

Dizinin senaryosuyla ilgili düşüncelerini paylaşan Alkaş, “Kalpazan’ın hikayesini okuduğumda gerçekten çok etkilendim. Seçebileceğim projeler arasında başarılı olacağına inandığım bir dizi olduğu için kabul ettim. Hikayemizde iyi ile kötü arasındaki çelişkiler, yanlışlar ve birlikteliğin getirdiği zorluklar işleniyor. Adem ve Kartal karakterleri, Habil ile Kabil kardeşler gibi, aynı ana rahminden doğsalar da dünyaya bakış açıları ve karakterleri bakımından oldukça farklı.”

Alkaş, karakterlerin ilişkilerinin gelişimi hakkında da bilgi verdi: “Zamanla başrol karakterlerimizin gelişimini, iyinin nasıl kötüye, kötünün nasıl iyiye dönüşebileceğini göreceğiz. Aslında insan karakterinin çevresi, koşulları ve toplumun baskıları ile nasıl değişebileceğini izleyiciye sunacağız.”

Dizinin para ve aile ilişkileri üzerine verdiği mesajlar hakkında da konuşan Alkaş, “Günümüzde insan ilişkileri genellikle parasal değerlerle ölçülüyor. Ne kadar çok paraya sahipseniz o kadar değerli sayılıyorsunuz. Ancak bu, insan karakterine ve toplumsal yapıya son derece ters bir yaklaşım. Para, yaşamak için kazanılır; kazanmak için yaşanmaz. Eğer yaptığınız iş iyiyse, başarılı ise, o işin karşılığı olan para her zaman gelir. Haksız para kazanmak, başkalarının haklarını çiğnemek demektir. Eğer paranın kölesi olursanız, para sizi yönetir; siz parayı yönetemezsiniz.”

Kalpazan, etkileyici ve adrenalin dolu atmosferiyle dikkat çekiyor. Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Çağla Naz Kargı, İlker Yağız Selçuk ve Ali Seçkiner Alıcı gibi güçlü bir kadroya sahip olan dizi, izleyicilerini her Pazartesi saat 20.00’de Show TV ekranlarına davet ediyor.

Osman Alkaş, Kalpazan Dizisinde Üçkağıtçı Orhan Karakterini Canlandırıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!