1. Haberler
  2. Medya
  3. Kızıl Goncalar: Sırlarla Dolu Bir Hikaye

Kızıl Goncalar: Sırlarla Dolu Bir Hikaye

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zeynep’in kaleminden çıkan çizim, tarikatın Lokman’ın peşinde olduğunu gözler önüne seriyor. Cüneyd, Lokman’ı kurtarmak için büyük bir fedakarlıkla kitabı ateşe atarken, karşında Vahid’in babasını bulmanın şaşkınlığını yaşıyor. Artık Vahid’in elinde, gizemli kitabı ezberlemiş olan Cüneyd’den başka bir çare kalmamıştır.

Diğer yandan, Levent’in sabrı artık tükenmek üzeredir. Mira’nın Zeynep ile Meryem’i ayırma çabalarına daha fazla göz yumamaz ve kızıyla yüzleşme riskini göze alarak bir karar vermeye hazırdır. Ancak Meryem, yıllar sonra kavuştukları kızının gönlünü almadan adım atmak istememektedir.

Vahid, Cüneyd’i gizlice tekkeye getirerek, ona tehditler savurarak yardım ettirmeye çalışırken, Cüneyd’in hafızasını yeniden kazanmasını sağlamak için baskı yapmaktadır. Bu karmaşık durumda Cüneyd’e kitapla ilgili yardım edecek olan Zeynep, tıpkı Levent gibi, Vahid’in Cüneyd’in zihniyle oynamasının onları sonsuza dek kaybetmelerine sebep olacağı korkusunu taşımaktadır.

Bu arada, Hasna, Kevser’i hayatından çıkaracak büyük yalanı açığa çıkarmaya çok yaklaşmıştır. Şimdi Meryem, bir yandan Naim ile uğraşırken diğer yandan Mira ile yakınlaşmak için çabalarını sürdürmek zorundadır. Aynı zamanda Kevser’i ve Zeynep’i kurtarmanın yollarını da bulmaya çalışmaktadır.

Kızıl Goncalar bu akşam saat 20:00‘de NOW‘da ekranlara geliyor!

Kızıl Goncalar: Sırlarla Dolu Bir Hikaye
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!