1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sevdagül Tunçer’in Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndaki Usulsüzlük İfşası Sonrası İfadesi Alındı

Sevdagül Tunçer’in Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndaki Usulsüzlük İfşası Sonrası İfadesi Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer’in İfadesi Alındı

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndaki usulsüzlükleri ifşa eden sosyal medya paylaşımları sonrasında polis tarafından ifadesi alındı. Tunçer, önceki gün sabah saatlerinde evinden polis ekipleri tarafından alınarak Kağıthane Sadabat Polis Merkezi’ne götürüldü. Burada yapılan işlemlerin ardından, savcılığın talimatı ile serbest bırakıldı.

Tunçer, ifadesinin alınmasını şu şekilde değerlendirdi:

  • “Aralık 2023’te, tüm belgeleriyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda çocuk yurtlarında uygulanan şiddeti, il müdürlerinin usulsüzlüklerini ve kadın düşmanı tarikatçı yapılanmayı ortaya koyduğum bir paylaşım yaptım.”
  • “Bakanlık, bu yetkililer hakkında herhangi bir soruşturma başlatmadı; bunun yerine benim hakkımda şikâyetçi oldu. Ayrıca, ilgili il müdürlüklerindeki çalışanların görev yerlerini değiştirdi.”

SERBEST BIRAKILDI

Evinden alınarak polis eşliğinde ifadeye götürüldüğünü belirten Tunçer, “Saray rejiminin yapmadığı yolsuzluk, yolsuzluğu bulaştırmadığı kurum kalmadı. Hepsini anlatmaya devam edeceğiz. Bizi korkutamayacaksınız. Susturamayacaksınız. Hukuk, iktidarların fahişesi değildir.” dedi.

Tunçer, sözünü ettiği sosyal medya paylaşımlarını 23 Aralık 2023 tarihinde X platformu üzerinden yapmıştı. Paylaşımlarında, “Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım, işe giden kadını çocuğunu bakıcıya bıraktığı için suçluyor. Bununla ilgili haberi var mı? Akşehir Çocuk Evleri Kuruluş Müdürü Yusuf Bağrıyanık, kendisine ‘müdür baba’ diyen çocuklardan 9’unu demir sopalarla dövüyor. Motto cümlesi: ‘Gelecekte sorumluluk sahibi gençler için, zopa atmış.’” ifadelerine yer vermiştir.

Kaynak: Sözcü

Sevdagül Tunçer’in Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndaki Usulsüzlük İfşası Sonrası İfadesi Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!