1. Haberler
  2. Gündem
  3. Turgut Türkalp Mahallesi’nde Atölye Yangını

Turgut Türkalp Mahallesi’nde Atölye Yangını

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turgut Türkalp Mahallesi’nde Yangın Felaketi

Turgut Türkalp Mahallesi’nde, Dursun Yıldırım’a ait bir atölyede, henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden alevler yükselmeye başladı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, çevrede güvenlik önlemleri alarak yangına müdahale etmeye başladılar.

Uzun süren çabaların ardından, yangın kontrol altına alınmayı başardı. Ancak ne yazık ki, atölye tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında, atölyedeki yatak ve bazaların yanı sıra, iş yerinin üst katındaki ev ve sokakta park halindeki minibüste de ciddi hasar meydana geldi.

İtfaiye ekipleri, yangın söndürüldükten sonra soğutma çalışmalarına devam ederek olası yeniden alevlenmeleri önlemeye çalıştılar. Atölye sahibi Dursun Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada yangının nasıl çıktığını bilmediğini dile getirdi. Yangını duyduğunda hemen atölyesine geldiğini belirten Yıldırım, “Geldiğimde her yer yanıyordu. Emeklerim gitti, başka bir şey yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu olay, mahallede büyük bir paniğe neden olurken, yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırmaların devam ettiği bildirildi.

Turgut Türkalp Mahallesi’nde Atölye Yangını
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!