1. Haberler
  2. Medya
  3. Kızıl Goncalar Dizisi 24. Bölümüyle Geri Dönüyor!

Kızıl Goncalar Dizisi 24. Bölümüyle Geri Dönüyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızıl Goncalar Dizisi Yeni Bölümüyle Geri Dönüyor!

Kızıl Goncalar dizisinin 24. yeni bölümü, 28 Ekim Pazartesi akşamı izleyicileriyle buluşacak. Dizi, Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrolünde yer aldığı etkileyici bir hikaye sunuyor. Güçlü oyunculuk performansları, geniş bir izleyici kitlesi ve sosyal medyanın desteği ile Kızıl Goncalar, ikinci sezonunda da başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Yeni bölümde ise izleyicileri heyecan dolu olaylar bekliyor. Zeynep’ten kalan bir çizim sayesinde, tarikatın Lokman’ın peşinde olduğunu anlayan Cüneyd, onu kurtarmak için kitabı yakma kararı almış; ancak karşısına dikilen kişinin Vahid’in babası olduğunu öğrenmiştir. Artık Vahid’in elinde, gizemli kitabı ezberlemiş Cüneyd’den başka bir yol kalmamıştır.

Öte yandan, Levent, Mira’nın Zeynep ile Meryem’i ayırma çabasına daha fazla tahammül edemeyerek, kızını karşısına alma pahasına önemli bir karar vermeye hazırlanıyor. Ancak Meryem, yıllar sonra kavuştuğu kızının gönlünü almadan bir adım atmak istememektedir.

Vahid, duyduklarını sindirmeye çalışan Cüneyd’i gizlice tekkeye götürmüş ve tehditle ondan yardım almaya çalışırken, Cüneyd’i de hafızasını kazanması için zorlamaktadır. Cüneyd’e kitapla ilgili yardım edecek olan Zeynep, tıpkı Levent gibi Vahid’in Cüneyd’in aklıyla oynamasının, onların sonsuza dek kaybetmelerine neden olmasından endişe duymaktadır.

Bu sırada Hasna, Kevser’i hayatından çıkaracak büyük yalanı keşfetmeye çok yaklaşmıştır. Meryem, bir yandan Naim’le uğraşırken, diğer yandan Mira’yla yakınlaşmaya çalışırken; Kevser’i ve Zeynep’i kurtarmanın bir yolunu bulmak zorunda kalacaktır.

Yeni fragmanımız yayında! #KızılGoncalar Pazartesi 20.00’de NOW’da. @nowtvturkiye #KızılGoncalar tüm bölümleriyle Disney+’ta. @disneyplustr

Kızıl Goncalar Dizisi 24. Bölümüyle Geri Dönüyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!