1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray – Beşiktaş Derbisi: Rıdvan Dilmen’in Değerlendirmeleri

Galatasaray – Beşiktaş Derbisi: Rıdvan Dilmen’in Değerlendirmeleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray – Beşiktaş Derbisi Üzerine Rıdvan Dilmen’in Değerlendirmeleri

Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki derbi maçı öncesinde Rıdvan Dilmen, Okan Buruk ile aralarında geçen mesajlaşmaları canlı yayında paylaştı. Süper Lig’in 10. haftasında, 22 Ekim 2023 tarihinde saat 20.00’de RAMS Park’ta oynanacak olan bu zorlu mücadele, şampiyonluk hedefleyen her iki takım için büyük bir önem taşıyor. Maçın galibi, ligdeki rekabet açısından önemli bir avantaj elde edecek.

Derbiye saatler kala Galatasaray’daki son durumu değerlendirirken, Rıdvan Dilmen bazı önemli noktalara değindi:

  • Mertens Oynayacak mı? Okan Buruk’un Mertens ile ilgili yorgunluk açıklamalarını hatırlatan Dilmen, “Bu, Mertens’in oynamayacağı anlamına mı geliyor? Bu durum önemli çünkü” ifadelerini kullandı.
  • ‘Siz Konuşun, Ben Yine Oynatırım!’ Derbide 3’lü savunma oynamaması konusunda gelen eleştirileri yorumlayan Dilmen, Okan Buruk’un bu duruma karşılık olarak “Siz konuşun, ben yine oynatırım” diyebileceğini belirtti.
  • ‘Pazartesi Günü Maçtayım’ Okan Buruk’un apandisit ameliyatı hakkında da açıklamalarda bulunan Dilmen, “Allah şifa versin. Ben ona mesaj atmıştım, gülücük emojisi ile bir mesaj göndermiştim. ‘Maçtayım pazartesi günü’ diyor. Burada önemli olan sağlık. Kendisine sağlık diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu derbi, iki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak. Her iki takım da galibiyet için sahada mücadele edecek.

Kaynak: Sözcü

Galatasaray – Beşiktaş Derbisi: Rıdvan Dilmen’in Değerlendirmeleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!