1. Haberler
  2. Spor
  3. Yusuf Yazıcı’nın Talihsiz Sakatlığı ve Geçmiş Olsun Mesajları

Yusuf Yazıcı’nın Talihsiz Sakatlığı ve Geçmiş Olsun Mesajları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yusuf Yazıcı’nın Talihsiz Sakatlığı

Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, transfer olduğu Yunan ekibi Olympiakos‘ta çıktığı ilk maçta büyük bir şok yaşadı. Yazıcı, Olympiakos ile yeni bir sözleşme imzaladıktan sonra, takımının Asteras deplasmanında sahaya çıktı. Bu maçta, 70. dakikada oyuna dahil olan milli oyuncu, ne yazık ki yaşadığı ciddi bir sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.

Edinilen bilgilere göre, Yusuf Yazıcı, talihsiz bir an yaşadı ve bu durum sonucunda çapraz bağlarını kopardı. Bu sakatlık, onun sezonu kapatmasına neden oldu. Uzun bir tedavi sürecine girecek olan Yazıcı’nın, sahalara dönüşü merakla bekleniyor.

Trabzonspor Kulübü de, eski futbolcusu Yusuf Yazıcı için bir geçmiş olsun mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadeler yer aldı: ”Trabzonspor Futbol Akademimizden yetişen, eski futbolcularımızdan Yusuf Yazıcı’nın yaşadığı talihsiz sakatlık haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Yusuf’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşarak sahalara güçlü bir şekilde dönmesini temenni ediyoruz.”

Yusuf Yazıcı’nın bu zor döneminde, futbol camiası ve taraftarlar tarafından desteklenmesi büyük bir önem taşıyor. Kendisine acil şifalar diliyoruz.

Yusuf Yazıcı’nın Talihsiz Sakatlığı ve Geçmiş Olsun Mesajları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!