1. Haberler
  2. Gündem
  3. Beyoğlu’nda Muhtarın Kimsesiz Bir Hastaya Baskı Yapması Skandalı

Beyoğlu’nda Muhtarın Kimsesiz Bir Hastaya Baskı Yapması Skandalı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyoğlu’nda Skandal Olay

Beyoğlu'nda Skandal Olay

Beyoğlu’nda, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi Muhtarı Aysel Kılıçkaya’nın, Alzheimer hastası ve kimsesiz olan 78 yaşındaki Doğan Doğan Z.’nin evine sık sık giderek, onun vasiliğini almak için baskı yaptığı öne sürüldü. Olayın meydana geldiği gün, Doğan Doğan Z.’nin yanına ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gelen 30 yıllık arkadaşı Fazilet Ç. (68), muhtar Kılıçkaya ile karşı karşıya geldi. Muhtarın, Doğan Doğan Z.’nin vasiliğini almak istediğini duyan Fazilet Ç. ile Kılıçkaya arasında tartışma çıkması kaçınılmaz oldu.

MAAŞ KARTINI ALDI, GÖZALTINA ALINDI

Tartışma esnasında, muhtar Aysel Kılıçkaya’nın Fazilet Ç.’yi iterek yere düşürdüğü ve Doğan Doğan Z.’nin çantasından maaşını ile maaş kartını alarak evden çıktığı iddia edildi. Olayın ardından, Doğan Doğan Z. ve Fazilet Ç. durumu emniyete bildirerek şikayette bulundu. Taksim Şehit Haşim Usta Polis Merkezi Amirliği, muhtar Aysel Kılıçkaya’yı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden Kılıçkaya, ‘gasp (yağma)’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

SUÇ KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Mahkemeye çıkarılan Aysel Kılıçkaya, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak yapılan araştırmalarda, muhtarın daha önce 2 adet suç kaydının bulunduğu ve savcılık talimatıyla cep telefonuna el konulduğu öğrenildi. Bu gelişmeler, olayın ciddiyetini bir kat daha artırarak kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı.

Kaynak: Sözcü

Beyoğlu’nda Muhtarın Kimsesiz Bir Hastaya Baskı Yapması Skandalı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!