1. Haberler
  2. Gündem
  3. Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk’a Silahlı Saldırı

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk’a Silahlı Saldırı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi Gaziantep Kurucu İl Başkanı Mehmet Pamuk’a Silahlı Saldırı

Zafer Partisi Gaziantep Kurucu İl Başkanı ve milletvekili adayı Mehmet Pamuk, Gaziantep’te bulunduğu sırada uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay, Pamuk’un Ankara’dan döndükten sonra otelinin önünde gerçekleşti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, olayla ilgili olarak sosyal medya platformu X üzerinden bir açıklama yaptı. Özdağ, yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

“Zafer Partisi Gaziantep kurucu il başkanı ve milletvekili adayı Mehmet Pamuk, Ankara’da Zafer Partisi Genel Merkezi’nde iki gün süren siyasal stratejik iletişim programına katıldıktan sonra geri döndüğü Gaziantep’te otelinin önünde silahlı bir saldırıya uğrayarak yaralanmıştır. Kendisi hemen hastaneye kaldırılmıştır. Genel Başkan yardımcımız Seyit Yücel başkanlığında bir heyet Gaziantep’e geçmek üzere yola çıkmıştır. Sevgili Mehmet kardeşime ve tüm Zafer Partililere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu tür saldırılar, Zafer Partisi’ni asla yıldıramaz.”

Parti heyetinin Gaziantep’e doğru yola çıkması, Mehmet Pamuk’un sağlık durumu hakkında daha fazla bilgi edinmek ve destek vermek amacıyla gerçekleştirildi. Olayın ardından, Pamuk’un durumu yakın takip altına alındı.

Kaynak: Sözcü

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk’a Silahlı Saldırı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!