1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Bodrumspor’u Yenerek Zirveye Tutundu

Fenerbahçe, Bodrumspor’u Yenerek Zirveye Tutundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Bodrumspor’u Mağlup Ederek Zirveye Tutundu

Fenerbahçe, Bodrumspor’u kendi sahasında 3-1’lik skorla yenerek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Bu maçın ardından Sergen Yalçın, sarı-lacivertlilerin Bodrumspor ve Manchester karşılaşmalarını değerlendirirken, Portekizli teknik direktör hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Futbolculuk Geçmişi Yok

Ekol TV’de yaptığı açıklamalarda Sergen Yalçın, “Mourinho’nun futbolculuk geçmişi yok, başarısı yok. Ama ben o oyuncuların karşısında geçsem işler değişir. Bir tane golümü izlerler, anlarlar…” şeklinde ifadelerde bulundu. Bu sözlerle, teknik direktörlük kariyerinin yanı sıra futbolculuk geçmişinin de önemli olduğunu vurguladı.

Nuri Şahin’i de Hedef Aldı

Geçtiğimiz günlerde Borussia Dortmund’un teknik direktörü Nuri Şahin hakkında da yorumlarda bulunan Sergen Yalçın, Şahin’in kendisine yanıt vermesi üzerine daha da sinirlendi. Yalçın, “Nuri kardeşim, bende apoletler var. Sende ne var? Ne başarın var? derim, öyle kalırsın hocam, öyle kalırsın, ağzını açamazsın. Ağzına sokarım lafı. Kupan var mı, bir şeyin var mı? Son 2 deplasman 7 gol yedi Dortmund,” diyerek Şahin’i eleştirdi.

Bu sert sözler, futbol dünyasında geniş yankı uyandırırken, Sergen Yalçın’ın eleştirileri, oyunculara olan yaklaşımının yanı sıra üst düzey teknik direktörler hakkındaki düşüncelerini de gözler önüne serdi.

Kaynak: Sözcü

Fenerbahçe, Bodrumspor’u Yenerek Zirveye Tutundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!