1. Haberler
  2. Spor
  3. Paraşütle Futbol Sahasına İnen Adem Keskin’in Beklenmedik İnişi

Paraşütle Futbol Sahasına İnen Adem Keskin’in Beklenmedik İnişi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

”Evime Yakın Olduğu İçin İndim”

''Evime Yakın Olduğu İçin İndim''

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan Adem Keskin (40), paraşütle futbol karşılaşması sırasında sahaya iniş yaptı. Bu beklenmedik olay, hem futbolcular hem de taraftarlar arasında büyük bir şaşkınlık yarattı. Keskin, iniş sebebini “Evime yakın olduğu için top sahasına iniş yapmak zorunda kaldım” sözleriyle açıkladı.

”Geç Kaldığım İçin Kullanıyorum”

''Geç Kaldığım İçin Kullanıyorum''

İnegöl’de ikamet eden Adem Keskin, iki yıl önce mesaiye geç kaldığı gerekçesiyle çalıştığı mobilya fabrikasının bahçesine paraşütle iniş yapmıştı. Bu kez ise Bursa Amatör Ligi 1. Küme’de gerçekleşen Yenicespor-Şirinevler futbol karşılaşmasının devre arasında, paraşütle sahaya indi. Paraşütçüyü gören futbolcular ve taraftarlar ilk başta büyük bir şaşkınlık yaşadı, ardından Keskin’i alkışlarla karşıladı.

”Güzel Bir İniş Oldu”

Uludağ eteklerinden paraşütle süzülerek futbol sahasına inen Adem Keskin, “Uludağ’dan uçuş yaptık. Evime yakın olduğu için, top sahasına iniş yapmak zorunda kaldım” dedi. İnişinin ardından, “Güzel bir uçuştu, iniş yaptım. Sahada futbolcular top oynuyormuş. Devre arası olduğu için sıkıntı yaşamadık, daha sonra arkadaşlar ikinci yarıya başladı. Evimin kapısının önüne iniş yapacaktım ama etrafta araçlar olduğu için yapamadım. Top sahasına iniş yaptım, herkes çok şaşırdı. Güzel bir iniş oldu” diye ekledi.

Kaynak: Sözcü

Paraşütle Futbol Sahasına İnen Adem Keskin’in Beklenmedik İnişi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!