1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Sağlık Sorunları Nedeniyle Derbiyi Kaçırdı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Sağlık Sorunları Nedeniyle Derbiyi Kaçırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan Sağlık Açıklaması

Beşiktaş’ın saygın başkanı Hasan Arat, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle, büyük bir heyecanla beklenen Galatasaray derbisine katılmayacağını duyurdu. Süper Lig’in 10. haftasında, ezeli rakipler Galatasaray ve Beşiktaş, 28 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de RAMS Park’ta karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadelede düdüğü Arda Kardeşler çalacak.

STADA GİTME PLANINI İPTAL ETTİ

Galatasaray yönetimi, bu kritik maçı tribünden takip etme kararı alırken, Beşiktaş cephesinde ise Başkan Hasan Arat, stada gitme planını iptal etmek zorunda kaldı. Pazar günü gerçekleştirilen 2024 Yılı Olağan Mali ve İdari Genel Kurul’un ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Arat, ufak bir rahatsızlık geçirdiğini ve bu nedenle derbiyi yerinde izleyemeyeceğini belirtti.

Başkan Arat, konuyla ilgili olarak; “Maça katılamayacağım. Sağlık durumum nedeniyle bir süre dinlenmem gerekiyor. Bu süreçte Beşiktaş’ı Hüseyin Yücel temsil edecek” ifadelerini kullandı. Beşiktaş camiası, Arat’ın en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını ve takımla birlikte yeniden sahalarda olmasını umuyor.

Kaynak: Sözcü

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Sağlık Sorunları Nedeniyle Derbiyi Kaçırdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!