1. Haberler
  2. Gündem
  3. Esenyurt’ta Trajik Kaza: 19 Aylık Çocuğun Ölümü ve Sürücünün İntiharı

Esenyurt’ta Trajik Kaza: 19 Aylık Çocuğun Ölümü ve Sürücünün İntiharı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenyurt’un Akçaburgaz Mahallesi’nde meydana gelen üzücü bir olayda, 19 aylık bir çocuğun hayatına mal olan bir trafik kazası yaşandı. Kazaya sebep olan sürücü Enes Çakmak, olayın ardından intihar girişiminde bulundu. Olay, 3043. Sokak’ta gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, çocuğun annesi, çöp dökmek için dışarı çıktığında 19 aylık Ö. A. K. park halindeki aracın etrafında dolaşmaya başladı. Annesi, çocuğunu takip ederken, bu esnada Enes Çakmak’ın kullandığı araç hareket etti. Maalesef, araç 19 aylık çocuğu ezerek feci bir kazaya neden oldu.

Kazanın ardından, sürücü Enes Çakmak durumu fark etti ve aracını durdurarak dışarı çıktı. Ancak, korkunç manzarayı gördükten sonra panikleyerek tekrar aracına bindi. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde, Enes Çakmak’ın intihara teşebbüs ettiği belirlendi. Sağlık ekipleri, hem yaralı çocuğa hem de sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ancak, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan hem çocuk hem de sürücü, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bu olay, trafik güvenliği ve çocukların korunması konusundaki önlemlerin bir kez daha ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi.

Esenyurt’ta Trajik Kaza: 19 Aylık Çocuğun Ölümü ve Sürücünün İntiharı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!