1. Haberler
  2. Gündem
  3. Diyarbakır’da Trajik Olay: Evin Demirtaş Hayatını Kaybetti

Diyarbakır’da Trajik Olay: Evin Demirtaş Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın Detayları

22 Ekim akşamı, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesindeki Huzurevleri Mahallesi’nde trajik bir olay meydana geldi. Abdullah Şeyhmusoğlu, bir dönem birlikte yaşadığı Evin Demirtaş ile ayrıldıktan sonra tekrar bir araya gelmek için çaba gösterdi. Ancak, Demirtaş bu teklifi kesin bir dille reddetti. Bu durum, Şeyhmusoğlu’nu öfkelendirdi ve Demirtaş’ı takip etmeye karar verdi.

Olay, Şeyhmusoğlu’nun, Demirtaş’ın geçeceği sokakta beklemesiyle başladı. Yaklaşık iki saat boyunca bir kıraathanede oturan Şeyhmusoğlu, Demirtaş’ı gördüğünde yanına yaklaştı ve yanında taşıdığı tabancayı çıkardı. Demirtaş, silahı görünce paniğe kapılarak kaçmaya çalıştı. Ancak, Şeyhmusoğlu onu takip ederek peş peşe ateş açtı.

Kurbanın Hayatını Kaybetmesi

Olayın ardından, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine intikal etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Evin Demirtaş’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Demirtaş’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilerek defnedilmek üzere götürüldü.

Şeyhmusoğlu’nun Yakalanması

Bu trajik olayın ardından, Şeyhmusoğlu’nun cinayet anı ve kıraathanede bekleyişi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Abdullah Şeyhmusoğlu’nu olayda kullandığı silahla birlikte, bir arkadaşının evinde yakalamayı başardı. Gözaltına alınan Şeyhmusoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Sözcü

Diyarbakır’da Trajik Olay: Evin Demirtaş Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!