1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yozgat’ta Gübre Çukuruna Düşme Olayı: İki Kişi Hayatını Kaybetti

Yozgat’ta Gübre Çukuruna Düşme Olayı: İki Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat’ta Trajik Olay

Yozgat’ta Sinan Budak’a ait bir ahırda çoban olarak çalışan Afganistan uyruklu Muhammed Ali Kerim, bir anda gübre çukuruna düştü. Kerim’i kurtarmaya çalışan Veysel Taştan ve Sinan Budak da maalesef çukura düşerek mahsur kaldı. Olayın yaşandığı sırada ahırda bulunan başka bir kişi, durumu fark ederek yakınlarda çalışan inşaat işçilerinden yardım istedi.

Olayın hemen ardından, durum yetkililere bildirildi ve sağlık ile jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İki Kişi Hayatını Kaybetti

İnşaat işçilerinin yardımıyla çıkarılan üç kişi, çukurda bulunan gazdan zehirlendiği düşünülerek Boğazlıyan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Sinan Budak kurtarılamadı. İlk müdahaleden sonra Yozgat Şehir Hastanesi’ne sevk edilen Veysel Taştan ve Afgan çoban Muhammed Ali Kerim tedavi altına alındı. Ancak, Yozgat Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Veysel Taştan da ne yazık ki hayatını kaybetti.

Olayı duyan çok sayıda kişi, Boğazlıyan Devlet Hastanesi önünde toplanarak durumu endişeyle izledi. Bu trajik olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yozgat’ta Gübre Çukuruna Düşme Olayı: İki Kişi Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!