1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’ın Duran Top Başarısı: 12 Gol

Galatasaray’ın Duran Top Başarısı: 12 Gol

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın Duran Top Üstünlüğü

Süper Lig’in 10. haftasında RAMS Park’ta Beşiktaş’ı konuk eden Galatasaray, yine duran top yeteneğini ustaca sergiledi. Mücadelenin ilk yarısında, dakikalar 13’ü gösterirken kazanılan duran topta, Gabriel Sara’nın ortası ile Sanchez, sarı-kırmızılıları öne geçiren golü kaydetti. İkinci yarıda da aynı taktiği tekrar eden Galatasaray, etkileyici bir performans sergiledi.

Gabriel Sara Durmuyor! 67. dakikada yine serbest vuruşta topun başına geçen Gabriel Sara, ceza sahasına mükemmel bir orta yaparak Osimhen’in ikinci golü atmasını sağladı. Duran top organizasyonlarında bu sezon ligde oldukça başarılı bir grafik çizen Okan Buruk’un ekibi, toplamda 12. duran top golünü kaydetmiş oldu.

Cim Bom’un orta sahasında adrese teslim paslarıyla dikkat çeken Gabriel Sara, toplamda 5. asistine ulaşarak takımına büyük bir katkı sağladı. Galatasaray, bu sezon 12 duran top golü ile dünyada en fazla duran top golü atan takım konumuna yükseldi. Geçen sezon bu alanda 15 golle ligin en iyisi olan sarı-kırmızılılar, bu yıl ligde attığı 29 golün 12’sini serbest vuruş, korner veya taç atışının devamında kaydetti.

Kaynak: Sözcü

Galatasaray’ın Duran Top Başarısı: 12 Gol
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!