1. Haberler
  2. Magazin
  3. Mazhar Alanson’dan kızına veda! Ayakta durmakta güçlük çekti

Mazhar Alanson’dan kızına veda! Ayakta durmakta güçlük çekti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mazhar Alanson’un Hale Alanson ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Eda Alanson 50 yaşında hayata gözlerini yumdu.

KIZINA VEDA

Mazhar Alanson’ın kızı Fatih Camii’nden bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü şarkıcı, tabutun başında gözyaşlarına hakim olamadı.

“SÖYLENECEK PEK SÖZ YOK”

Fatih Camisi’nde kılınan cenaze namazında Mazhar Alanson, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, evlat acısının çok zor olduğunu belirterek, “Evlat sahibi olanınız varsa bilirsiniz. Yani söyleyecek pek söz yok, ifade edilecek şeyler değil.” dedi.

YAKINLARI YALNIZ BIRAKMADI

Kızını son yolculuğuna uğurlayan Mazhar Alanson’u Orhan Gencebay, Fuat Güner gibi dostlarının yanında eşi Biricik Suden de teselli etti.

“RİCA DA BULUNDUM”

Eşine destek olan Biricik Suden, muhabirlere: ‘Kocam için üzülüyorum ve ben de yeni annemi kaybettim. Üst üste zor oluyor’ dedi. Suden, kendisine yaptığı paylaşım hatırlatılınca ise ‘Mazhar metanetli durmaya çalışırken, arayıp ondan daha çok bağırarak ağlamak tabi ki Mazhar’ı olumsuz etkiliyor. Dolayısıyla rica da bulundum.’ ifadelerini kullandı.

Sanatçı Orhan Gencebay, Eda Alanson’un babasının canı ciğeri evladı olduğunu söyleyerek, “Rabb’im her şeyi o bilir şüphesiz. Allah gani gani rahmet eylesin. Evlat acısı hiçbir şeye benzemez. Allah hiçbir babaya anneye evlat acısı göstermesin. Nur içinde yatsın. Ben de babayım, babalar bunun ne olduğunu çok iyi hissederler. Allah sabır versin.” ifadelerini kullandı.

Cenazeye ayrıca Mazhar Alanson’un oğlu Hilmi Alanson, MFÖ grubundan Fuat Güner, Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan ve oğlu Alişan Uğur, karikatürist ve oyuncu Hasan Kaçan, Türkiye İzci Federasyonu Başkanı Hasan Subaşı ve İzzet Öz’ün de arasında bulunduğu pek çok kişi katıldı.

Mazhar Alanson’dan kızına veda! Ayakta durmakta güçlük çekti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!